Aanbevelingen

LinkedinIk heb in mijn loopbaan al meerdere aanbevelingen mogen ontvangen van mensen waarmee ik direct of indirect mee samenwerkte. Hieronder vind u een overzicht van deze aanbevelingen:

Abry Dijkshoorn
“Tot op heden zijn wij als IKV en IKV Groep zeer actief op verschillende Social Media dankzij de actieve rol die Ben hierin inneemt. Wij kunnen op bijna elk gewenst moment een beroep op hem doen waar hij vaak slechts aan een half woord genoeg heeft om te begrijpen wat de bedoeling. Kortom: Ben is een ware Social Media tijger te noemen….”.
Datum: 12 juni 2012 – Abry Dijkshoorn, Bestuurslid, IKV ondernemend Vlaardingen

Look Boden
“Ik mocht met Ben werken aan de realisatie van het VLD!magazine. Hij was deels verantwoordelijk voor de acquisitie van advertenties en advertorials. Hij heeft dat heel goed gedaan. Ben werkt op een professionele, persoonlijke manier. Hij is consciëntieus en transparant in afspraken en de bevestiging daarvan. Ik heb hem ervaren als heel betrokken op zijn werk, maar ook betrokken bij de mensen en de processen die ze uitvoeren. Met een vleugje humor!”
Datum: 4 augustus 2014 – Look (J.) Boden, Creatief denker & doener

Kees Duinmayer
“Tijdens gesprekken stelt Ben zich professioneel en zakelijk op en heeft hij een prettige persoonlijkheid. Zijn manier van samenwerken is erg plezierig en zorgt voor eenheid. Samen de einddoelen bereiken, staat bij hem, hoog in het vaandel. Daarnaast gaan humor en spontaniteit in zijn karakter in één keer mee.”
Datum: 19 maart 2012 – Kees Duinmayer, Accountmanager, Verkeersschool Koos vd Bilt BV

Aad van Dongen
“Ik heb Ben als directeur van mijn onderneming leren kennen als een uiterst kundig, doortastend en integer mens met een grote maatschappelijke betrokkenheid voor een ieder in de maatschappij. Ben is een mensen mens zoals elk goed bedrijf nodig hebt. Hij laat door zijn enthousiasme mensen als vanzelf beter functioneren. Een mens van vele markten thuis en een voorbeeld voor anderen”
Datum: 4 maart 2011 – Aad van Dongen, Directeur, RWD-groep

Nicóle Castelijn
“Gedreven; enthousiast; regelaar en ‘Twitter talent’. Dat zijn de kernwoorden die bovenkomen als ik terug denk aan de tijd die ik met Ben samen heb mogen werken.  Ben is van vele markten thuis en wat nog onbekend is maakt hij zich snel eigen.  Recht door zee, iemand waarop je kunt bouwen. Dat is Ben.”
Datum: 25 juni 2012Nicôle Castelijn, Loopbaanadviseur

Christien Bruggeman
“Ik heb Ben leren kennen tijdens de workshop netwerken. Ben is een motiverende, enthousiasmerende en inspirerende persoonlijkheid. Hij weet op uitstekende wijze de balans te houden tussen empathie en spiegelen.
Alle kandidaten waren zeer tevreden over de workshop. Netwerken is zijn grote passie. Als coach en als mens kan ik hem van harte aanbevelen.”
Datum: 10 januari 2011 – Christien Bruggeman, Projectmedewerkster Graduate School

Frank Minderman
“Ben Smit doet zijn naam eer aan. Hij is inderdaad een goede smit in het smeden van duurzame relaties tussen werkgevers en het UWV. Ben is een man van de daad. Recht door zee en zonder franje. Ben smeed met passie. Ben is ook een man met een missie. Zijn missie, werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengen, voel je duidelijk ademen door al zijn dagelijkse handelingen. Go Ben!”
Datum: 8 januari 2011 – Frank Minderman-Natha, Lifeconsultant

Helga van der Ploeg
“Ben leerde ik tijdens een aantal workshops kennen als een enthousiaste inspirator die met hart en ziel is verknocht aan alle aspecten die met arbeidsbemiddeling zijn verbonden. Hij legt daarbij de nadruk op het belang van een positief zelfbeeld en het onderkennen van individuele mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt, ook voor degenen die belemmeringen ondervinden bij het opnieuw aansluiting vinden op die arbeidsmarkt. Hij geeft bruikbare tips en “eye-openers” die de betrokkenen uitdagen, stimuleren en de energie aanwakkeren om hun zoektocht naar betaald werk in een hernieuwd perspectief voort te zetten. Zij die daarbij ondersteuning nodig hebben kunnen hem raadplegen voor advies en begeleiding.”
Datum: 29 december 2010 – Helga van der PloegBeschikbaar voor projectmatige opdrachten


Maaike Roosen
“Ik heb Ben in deze periode persoonlijk leren kennen als een voortvarend, daadkrachtig persoon. Iemand die nadrukkelijk het hart op de juiste plek heeft en zijn ambities nastreeft. Hij is iemand met een groot emphatisch vermogen en dat is een mooie combinatie met zijn daadkracht. Soms dreigt hij zichzelf voorbij te rennen in zijn snelheid anderen van dienst te zijn.”
Datum: 7 december 2010 – Maaike Roosen Beleidsmedewerker P&O 


Arnoud Jansse
“Ben is een gedreven, enthousiaste coach met veel kennis van zaken, een geolied netwerk en 110% energie; een motivator en inspirerend voorbeeld!”
Datum: 26 november 2010 – Arnaud Jansse, Sales Engineer / Technologist @ Florigo Industry b.v.


Tineke Molendijk
Ik heb Ben tijdens de workshop netwerken leren kennen als een gedreven, motiverende workshop leider en een positief ingestelde persoonlijkheid.”
Datum: 22 oktober 2010, Tineke Molendijk, Secretaresse at Politie Rotterdam-Rijnmond


Wilfried van Wilgen

“Gedrevenheid, kennis, enthousiasme, humor en ervaring maken Ben tot een plezierige en kundige collega om mee samen te werken. Goede relatiebeheerder en een echte acquisiteur.”
Datum: 26 september 2010 – Wilfried van Wilgen, UWV WERKbedrijf (regio NWN)

Wilt u mij aanbevelen? Ik ben u zeer erkentelijk!